Skip to content

Стани член на Матица на иселениците од Македонија и поврзи се со сите Mакедонци во светот

Четринаесет години постоење на Македонското друштво „Илинден”- Тирана

Катерина Тодороска: Ова е многу убаво, само да е вистинито!

Со Гоце крај Нисијанското блато

Меморандум за решавање на македонското прашање до Рузвелт

 

Елисабет Николофски прв претставник на ОМД во Бразил

МПЦО „Богојавление“ и македонското друштво „Кочо Рацин”

Отфрлени сите тврдења за дискриминација на бугарското малцинство во Македонија

Делегација на македонската партија во Албанија оддадоа почит на Гоце Делчев

Македонскиот пијаниост Арда Мустафаоглу освои две награди во Париз

Влада Урошевиќ добитник на “Златен венец“ на Струшките вечери на поезијата

Стружанецот Сотир Настоски со сребрен медал во БЏЏ во САД

Ивановски до ново осминафинале во Тунис

КОНТАКТ

 

Адреса:

Никола Кљусев бр.5, Скопје
Контакт телефон:
+389 2 321 5121

E-mail:

matica@maticanaiselenici.com

maticanaiseleniciodmakedonija@gmail.com

SKOPJE WEATHER
error: Content is protected !!