Skip to content

Стани член на Матица на иселениците од Македонија и поврзи се со сите Mакедонци во светот

 

За Демократска партија на Македонците во Србија во “Коалиција за мир и толеранција“

Информативен настан за изучување на Македонски јазик

120 години од Илинденското востание

Одбележување на 75 години од егзодусот на Македонците од егејскиот дел на Македонија

„Сребрена Секира“ за КУД „Илинден“ од Битола

Излезе од печат најновиот број на „Современост“

Христијана Параулеска со златен медал на европското првенство во Таеквондо

Стружанецот Сотир Настоски со сребрен медал во БЏЏ во САД

КОНТАКТ

 

Адреса:

Никола Кљусев бр.5, Скопје
Контакт телефон:
+389 2 321 5121

E-mail:

matica@maticanaiselenici.com

maticanaiseleniciodmakedonija@gmail.com

SKOPJE WEATHER

error: Content is protected !!