Skip to content

Македонска заедница во Австрија

Упис на нови членови во КУД „Македонка“

Упис на нови членови во КУД „Македонка“

13.09.2023

Културно – уметничкото друштво „Македонка“ од Виена, Австрија врши упис на нови членови.
Секој петок
Напредна група млади од 18:00
Група 30+ од 19:30-21:00
Секоја недела
Деца почетници од 11:00
Група 30+ од 12:00
Напредна група млади од 13:30-15:00
Локација:
“Siemensstrasse 26,
1210 Wien”
error: Content is protected !!