Skip to content

Македонска заедница во Канада

Уписи во неделното училиште „Св. Недела“ во Ајакс

Уписи во неделното училиште „Св. Недела“ во Ајакс

10.02.2023

Неделното училиште во „Света Недела“ се одржува секоја недела од 10:00-11:00 часот.

Повелете запишете ги вашите деца со цел да се дружат и да го научат македонскиот јазик и традиции, со помош на нашата мила учителка Јана.

error: Content is protected !!