Skip to content

Скок за 17 места на АТП листата

Скок за 17 места на АТП листата

05.12.2022

Со победата на турнирит во Мадрид младиот Калин Ивановски со скок од 17 места се искачи на 610 место од АТП листата, ова беше трет трофеј во кариерата на Ивановски кој има само 18 години.

error: Content is protected !!