Skip to content

Македонска заедница во Хрватска

Работилница за македонска храна во Осиек

Работилница за македонска храна во Осиек

14.02.2023

Во просториите на МКД „Браќа Миладиновци“ во Осиек, Хрватска се одржа интересна работилница за подготовка на миризливи пити и погачи на македонски начин. Работилницата ќе се одржи и следниот петок, а поради голем интерес ќе има уште неколку термини. Ако ве привлекоа фотографиите, дојдете почувствувајте ги мирисите и вкусовите и совладајте ги новите кулинарски вештини.

error: Content is protected !!