Skip to content

Македонска заедница во Албанија

Новогодишни пакетчиња за децата во Требиште, Голо Брдо

Новогодишни пакетчиња за децата во Требиште, Голо Брдо

09.01.2023

Македонско друштво „Илинден“-Тирана во соработка со ракометниот клуб „Енхалон“ од Струга и поддршка од Хуманитарната организација „Свети Спас” од Скопје, Македонија, донираа 50 новогодишни пакетчиња за деца во месната заедница Требиште, Голо Брдо.

Македонското друштво „Илинден“-Тирана изрази благодарност на Дејан Костески, претседател на Ракометен клуб „Енхалон“ од Струга, на Едмонд Османи, администратор на Месната заедница Требиште, областа Голо Брдо и на донаторот на новогодишните пакетчиња, хуманитарната организација „Свети Спас” од Скопје.

error: Content is protected !!