Skip to content

Македонска вечер во Ватерло, Белгија

Македонска вечер во Ватерло, Белгија

02.05.2023

Во организација на Македонското друштво “Цар Самоил“ во Ватерло, Белгија, на 13 мај 2023 година, сабота, со почеток во 19 часот се одржува по втор пат традиционалната Македонска вечер во Dans la salle “Gymnase“ Allée des Artistes 1, 1410 Waterloo.
Македонците ќе ги забавува Стакато бенд од Македонија, а кујната нуди богато македонско мени.
Влезницата е 40 евра за возрасни, а 20 евра за деца од 7 до 12 години. Уплатите можат да се вршат и на банкарска сметка на Македонското друштво “Цар Самоил“ BE10 7555 8673 8404.
За резервации и дополнителни информации сите заинтересирани можат да се јават на мобилен +32 497 028 239.
error: Content is protected !!