Skip to content

Македонската фудбалска репрезентација до 18 години

Македонската фудбалска репрезентација до 18 години

11.11.2022

Младата репрезентација на Македонија до 18 години во Ноември ќе одигра два контролни натпревари против селекција на Словачка.

Првиот контролен натпревар ќе биде одигран на 16 ноември, три дена подоцна е вториот контролен натпревар помеѓу овие две селекции.

Натпреварите ќе бидат одиграни на градскиот стадион во Штип.

error: Content is protected !!