Skip to content

Промоција во Москва

„Лавиринт на вистината“ од Оливера Јовановска преведен на руски

„Лавиринт на вистината“ од Оливера Јовановска преведен на руски

23.05.2023

Деновиве Московската издавачка куќа „У Никитских ворот“ го обjави романот „Лавиринт на вистината“ од Оливера Jовановска. Романот на руски го преведе Олга Панкина.
„Лавиринт на вистината“ на читателската публика и беше претставен на 14 и 17 маj во рамки на проектот „Читаj jа Македониjа“
Романот наскоро ќе има промоциjа и во Скопjе.
error: Content is protected !!