Skip to content

Македонска заедница во Германија

КУД Илинден во Лаацен-Хановер врши уписи на нови членови

КУД Илинден во Лаацен-Хановер врши уписи на нови членови

20.05.2024

Културно-уметничкото друштво “Илинден” во Лаацен-Хановер ќе одржи средба со актуелните членови, а ќе врши упис на нови заинтересирани членови секој понеделник, петок и сабота од 18 часот. Ве очекуваме повелете!
Годишната возраст не е ограничена. Се гледаме во поголем број во просториите на MK Ilinden Laatzen-Hannover.
error: Content is protected !!