Skip to content

Македонска заедница во Шведска

Изложба на ракотворби во Гетеборг

Изложба на ракотворби во Гетеборг

21.03.2023

Во недела (26 март), Македонското друштво „Гоце Делчев“ од Гетеборг, Шведска организира изложба на ракотворби. Изложбата која е во организација на женскиот актив ќе биде поставена во просториите на друштвото. Експонатите ќе се се поставуваат од 12 часот, а отварањето на изложбата е од 15 часот.

error: Content is protected !!