Skip to content

Македонска заедница во Канада

Годишен банкет во Хамилтон на 23 септември

Годишен банкет во Хамилтон на 23 септември

13.09.2023

По повод патрониот празник на Македонската православна црковна општина “Рождество на Пресвета Богородица“ од Кембриџ, на 23 септември 2023 година во големата сала на Македонската православна црковна општина “Свети Наум Охридски“ во Хамилтон, ќе се одржи Годишен банкет со почеток во 18.30 часот, 1150 Stone Church Road East – Hamilton.
Музиката е на Групата “Децата од Буф“, а картите веќе се во продажба – за возрасни 70 долари, а за деца 15 долари. Резервирајте си место најкасно до 18-ти Септември.
Информации и резервации кај отец Гоце Деспотовски (519)212-7120, Бранкица К. Матеска (226)600-8152 и Катерина Симоновска (519)572-9551.
Подготвено е богато македонско мени, а групата “Децата од Буф“ ќе изведат многу македонски песни и ора.
error: Content is protected !!