Skip to content

Македонска заедница во Албанија

Апел за гласање за советничка листа на Македонската Алијанса за Европска Интеграција

Апел за гласање за советничка листа на Македонската Алијанса за Европска Интеграција

04.05.2023

Единствената македонска партија во Албанија – Македонска алијанса за европска интеграција апелира Македонците во општина Пустец масовно да гласаат за советничката листа број 29 на престојните локални избори кои се одржуваат на 14 мај 2023 година!
– Почитувани Македонци, гласајте за број 29, за советничката листа на Македонска алијанса за европска интеграција! Преспа е нашиот дом! – се вели во јавниот повик од Единствената македонска партија до Македонците во општина Пустец!
error: Content is protected !!