1000 Скопје, Р.Македонија, ул.”27 Март” бр.5, Скопје, тел: +389 2 3222101, тел/факс: +389 2 3215121

МАТИЦА
www.pogodok.com.mk
НАСТАНИ
БИЗНИС КЛУБ
ИЗДАВАШТВО
КУЛТУРА И ТРАДИЦИЈА
ВЕСНИЦИ
netpress
netpress
None
None
РАДИЈА И ТВ
None
None

None

None

ТУРИЗАМ
maamer

НАЈНОВИ ВЕСТИ ОД МАКЕДОНИЈА Четврток.23.3.2017
ВО СТРАНСТВО ЌЕ ГЛАСААТ 68.000 МАКЕДОНЦИ *** ЕВРОПАРЛАМЕНТАРЦИТЕ СЕ ЗА МАКЕДОНИЈА ВО ЕУ *** КАНДИДАТОТ НА ВМРО-ДПМНЕ ЌЕ СЕ ЗНАЕ НА ПРВИ МАРТ *** БИЛЈАНА ВАНКОВСКА ЌЕ СОБИРА ПОТПИСИ ЗА НЕЗАВИСЕН КАНДИДАТ *** УЧЕБНИЦИ ПО ИТАЛИЈАНСКИ ЈАЗИК ЗА 45 КУРСИСТИ ОД ДИРЕКТОРАТОТ ЗА ДИПЛОМАТСКА АКАДЕМИЈА *** СВЕТОТ ГИ ЦЕНИ ТРУДОВИТЕ НА МАКЕДОНСКИТЕ НАУЧНИЦИ *** СРЕДБА НА МАКЕДОНСКИТЕ АЛПИНИСТИ ВО МКЦ

Списание на матицата  
 

Матица на иселениците од Македонија по 6 годишна пауза, на Ваше барање, повторно ја возобнови ИЛУСТРИРАНАТА РЕВИЈА ЗА ИСЕЛЕНИЦИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА - „МАКЕДОНИЈА“

Доколку сте заинтересирани, овој ГЛАСНИК за македонската кауза да се најде и во Вашиот дом, Ве молиме доставете ги Вашите лични податоци на e-mail:matica@maticanaiselenici.com

Со уплаќање на средствата за транспорт на нашата девизна сметка:

Матица на иселениците од Македонија 1062335 Стопанска Банка АД Скопје

ul. “27 Mart” br. 5 1000 Skopje p.fah 7
pretplata za ilustrirana revija “ Makedonija”
MB 4065891-4030993125777


СТОПАНСКА БАНКА - СКОПЈЕ
40655549-4030996116744
SBAD Skopje - “11 Oktomvri “ br. 7

Swift code STOB MK 2X

IBAN

Za Evropa
48 Eura - MK 07200001275137645

Za Avstralija
120 AUD - MK 07200001499528133

Za Amerika
100 USD - MK 07200001581931670
100 CAD - MK 07200001581934289

ние редовно ќе ви ја испорачуваме ревијата „Македонија“ на Вашата лична адреса

Во прилог ви доставуваме и PDF верзија од новиот 662 број Декември 2013) на „Македонија“.

НАПОМЕНА: Ве известуваме дека можете да ги погледнете сите досегашни објавени броеви на воозобновената илустрирана ревија „Македонија“ за иселениците од Македонија

 

 

 

 

 

 

 

 


ЛИНКОВИ
maamer
forum-mkdch
maamer
maamer
maamer
maamer
forum-mkdch
ТЕТОВО СКОПЈЕ КРИВА ПАЛАНКА БЕРОВО ШТИП ГОСТИВАР ВЕЛЕС ДЕМИР КАПИЈА ДЕБАР ПРИЛЕП ГЕВГЕЛИЈА ОХРИД БИТОЛА
© Матица на иселениците oд Македонија. Сите права задржани.